Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Derya en ben 31 jaar. Ik ben bijna 10 jaar getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon. Oorspronkelijk ben ik van Gent, daar geboren en getogen. Mijn man is van Limburg, daardoor ben ik naar hier verhuisd. Wat wel heel moeilijk was voor mij. Tot ik terug begon te werken. Ik werkte in Gent in de Coolcat, ook een kledingwinkel. Daarna ben ik in Hasselt te werk gegaan in de Coolcat, na 9 maanden in Limburg te wonen.
Toen ik voor het eerst begon te werken was dat in een schoenenwinkel in Gent. Ik was toen nog geen 16 jaar, maar ik wou toch werken na school en in de vakanties. Ik heb daarna ook andere jobs gedaan als student (poetsen, supermarkt, Volvo,ā€¦).

Toen ik in de Coolcat begon te werken was dat helemaal nieuw voor mij. Een grote winkel, iedereen heeft een eigen functie, midden in hartje Gent. Wow! De solden was de eerste periode toen ik erin kwam. Ik wilde er niet zijn, dat was niks voor mijā€¦! Tot de solden gedaan was. Toen begon het. In de paskamer staan, mensen aankleden, een babbeltje met de klanten, mamaā€™s die op je vertrouwen om hun kind aan te kleden,ā€¦ want een kind wilt niet altijd dat de moeder/vader voor hem kiest. Heheā€¦ daar ontstond de vonk in mij. Terugkerende klanten, omdat ik ze leuk aankleedde en omdat ze tevreden waren met hoe ik ze hielp. Ik wou dus later dat worden, maar voor mezelf. Nu, bijna 11 jaar later, heb ik de knoop doorgehakt. Na 5 jaar een bureaujob, nine-to-five, heb ik besloten om mijn eigen winkel te openen. Na mijn tweede kind en nadat ik de 30 heb behaald *zucht*, moest het gebeuren.
September heb ik dit met mijn man besproken. Hij steunt mij in alle vormen. We zijn eraan begonnen. Eerst de banken afgaan, panden afgaan, ontslag indienen, groothandels in Turkije bezoeken, zoeken naar de mooiste stukken,ā€¦ dit is hoe mijn verhaal begintā€¦ hier in Poffy.
Samen met mijn man en kindjes werken we er elke dag aan om onszelf en onze omgeving trots te maken met wat we kunnen bereikenā€¦!
Alhoewel veel mensen het nog steeds ā€˜gekā€™ vinden dat wij een fysische winkel geopend hebben na de corona-periode, gaan we er elke dag voor! Het is zo leuk om nieuwe mensen te leren kennen in de winkel, van de omgeving, om kinderen aan te kleden. Hopelijk heeft dit jou geĆÆnspireerd en maak jij ook jouw dromen waar!Ā 

Met dank aan mijn familie en vrienden die mij hierin hebben meegeholpen, gesteund, de winkel klaargestoomd,ā€¦! Much lovešŸ«¶šŸ¼


ā€¢One day or day one. You decide.ā€¢Ā 

xoxo DeryaĀ 


~Ter ere van Arzu aka PoffyšŸ¦‹~Ā 

Terug naar blog

Reactie plaatsen